Gyerekfoglalkozások
Gyerek balett

A balett, mint tánc jógával való kiegészülése együtt jelenti a szépséget és egészséget. A játékos fejlesztés által a gyerekek beleélhetik magukat a mese és az állatok világába. A jógának köszönhetően kifejlődik a helyes légzésük, testtartásuk, erősödik az izomzatuk a koncentrációjuk és a memóriájuk. A tánc nőies, könnyed, légies mozgást biztosít. Az órák nagyon vidámak és változatosak, hiszen a cél, hogy nagyon jól érzzék magukat a gyerekek. A korosztály: 5-8 éves kor.

Bosu

A Bosu képessége abban rejlik, hogy a Bosu labda a test számára edzés közben instabil közeget hoz létre. Mivel a feladatokat a labdán kell végrehajtani, ezért a teljes edzés idő alatt figyelni kell az egyensúlyra, amelynek köszönhetően aktivizálódnak a test tartásában szerepet játszó mély izmok, fokozódik az agyi aktivitás, az idegrendszer hatékonysága fejlődik. Az olvasás és az írás képessége nagymértékben függ az idegrendszer és az egyensúlyközpont fejlettségétől. Ezért is használják terápiás célokra is a Bosu-t, olvasási és írási nehézségeknél. A megfelelő mozgáskoordináció miatt a gyermek ügyesebb lesz az összes sportágban, több kedve lesz a mozgást igénylő sportágakhoz, így energikusabb és lendületesebb életet tud élni, amely feltétele a sikeres boldogulásnak.

Gyerek rúdtánc

A gyerek rúdtáncot a saját testsúlyoddal végzed, így az egész testedet megmozgatod, miközben fejleszted mozgásod eleganciáját és kecsességét! Bármikor bekapcsolódhatsz az óráimra mert fokozatosan építem fel őket az adott edzettségi állapotodhoz. Mentális felszabadultság, emocionális nyíltság amivel párosul a fentről lefelé látás! :). Az egymásra épülő elemek, trükkök megtanulásával tested erőnléte fejlődik, egyensúlyérzéked javul, fantasztikusan érezed magad, feltöltődsz életerővel és energiával.


VISSZA