Fizikailag és mentálisan erôsítô órák:
Power Jóga (kezdő)

60 perc alatt fókuszpontban az erősítés és az állóképesség növelése. Az órán olyan jóga pozíciókat gyakorolhatsz dinamikusan, egymás után összefűzve, amelyek specifikusan megerősítik egy-egy izomcsoportodat. A gyakorlás folyamán kiemelten foglalkozunk a hasizommal, mély hátizmokkal, a láb-, fenék és karizmokkal. Az izomláz garantált, a gyakorlatok mégis preventíven energetizálnak. Amellett, hogy megdolgoztatjuk izmainkat, jólesően le is nyújtjuk őket, illetve 10 perces vezetett relaxáció alatt megfigyelheted az ászanák testedben kifejtett hatásait. Fizikálisan kellemesen elfáradva, szellemileg új energiával feltöltődve állsz majd fel a jógamatracodról.

Jóga órák menete

Mit csinálunk egy jógaórán?

Gerinctorna

A gerinctorna soràn megvalósul a gerinc minden irànyú mobilizàlása, a törzsizmok erősìtèse ès nyújtàsa. Az esetleges tartàshibàk kiküszöbölèsre kerülnek, ezàltal megelőzzük a mozgàsszervi megbetegedèseket, illetve a fenàlló gerincproblèmàkra illeszkedő mozgàsprogramot alakítunk ki. A helyes testtartàs automatizàlàsa ès a gerincoszlopot tartó izmok erősítèse mellett figyelmet kap az egyensúlyfejlesztès is, mely szerves rèszèt kèpezi a megfelelő testtudat kialakítàsànak. Az ülőmunkàt vègzőknek kifejezetten ajànlott, illetve bàrkinek, aki tenni szeretne az egèszsègèèrt. Az óràt gyógytornàsz tartja, ìgy bàtran jelentkezhetnek azok is, akiknek màr kialakult mozgàsszervi betegsègük van.

DeepWork

Ez a holisztikus, funkcionális tréning minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. A kínai öt elemre (föld, fa, tűz, fém és víz) épül, rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel! Kitolja az egyéni határokat, függetlenül nemtől, kortól, edzettségi szinttől! A DeepWORK-el saját határaink fölé kerekedhetünk: korunk egyik legösszetettebb hatású funkcionális tréningjének tartják, olyan stressz oldó, izzasztó, kardió-és erőedzés, mely feltölt és nem lefáraszt! A mozdulatok úgy lettek kialakítva, hogy a megfeszítés és az ellazítás fázisai váltakoznak és légzés-gyakorlatokkal párosulnak.

Lebegő jóga

A lebegő jóga egy saját testsúllyal végzett edzésforma a jóga és a légtorna elemeinek egyesítésével. A gyakorlatok egy rugalmas anyagban, úgynevezett hammockban történnek. Az egy órás edzés során az izmok erősítése és nyújtása közben akrobatikus gyakorlatokkal színezve átélhetik a résztvevők a lebegés élményét. A gyakorlatok nagy része levegőben, tehermentesített helyzetben történik, ami jótékony hatást gyakorol az ízületekre. A fejjel lefelé kivitelezett testhelyzetek leveszik a mindennapos terhet a csigolyákról, illetve a porckorongokról. Az edzésforma előnye, hogy nem csak az izom nyújthatóság növelhető vele számottevően, hanem a mély izmok erejét, a koordinációt és a koncentrációt is nagymértékben fejleszti. Számos jótékony élettani hatása mellett pozitívan hat a keringésre, emésztésre, és a szorongás leküzdésére. A foglalkozásokon bárki részt vehet nemre és korra való tekintettel 7 éves kortól. Az órákra célszerű olyan kényelmes fitness ruhában érkezni, melyen nem található cipzár, gomb, illetve csat.


VISSZA